Noticias

El Fòrum Mediterrani de Logística i Transport posarà en marxa l’Associació Euromediterrània

El Fòrum Mediterrani de Logística i Transport posarà en marxa l’Associació Euromediterrània

·     L’Associació Euromediterrània reivindica més integració per a un mercat únic mediterrani.

·     En les 12 edicions anteriors, des de 2003 a 2014, el fòrum ha comptat amb una participació de 8.250 empreses, que han realitzat 12.500 contactes comercials.

 

 

Barcelona, 8 de juny de 2015.- Barcelona acull el Fòrum Mediterrani de Logística i Transport, dins del marc de la 17ª edició del Saló Internacional de Logística i Manutenció de Barcelona (SIL 2015), que se centrarà en la posada en marxa de l'Associació Euromediterrània, 20 anys després del llançament del Procés de Barcelona. La trobada, organitzada per ASCAME, el Consorci de Barcelona de zones franques i el SIL, tindrà lloc demà i demà-passat i compta amb la Cambra de Comerç de Barcelona com a Partner Institucional, mentre que Port de Barcelona i FGC Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya hi participen com a patrocinadors.

Les reivindicacions que recull l’Associació Euromediterrània, entre d’altres, són la integració d'un únic mercat mediterrani; els reptes, les oportunitats i perspectives del sector de transport i logística; el ferrocarril Euromediterrani; els diferents projectes europeus internacionals per al desenvolupament de la Mediterrània; el Golf i els partners estratègics a la Mediterrània, a més del "roadshow" Mediterrani de Logística i Transport. En les 12 edicions anteriors, des de 2003 a 2014, la trobada ha comptat amb una participació de 8.250 empreses, que han realitzat 12.500 contactes comercials. L'any 2014, el 45% de les empreses eren internacionals i va comptar amb la participació d’un total de 550 participants.

També hi ha programat per als dos dies el MEDA-Logistics & Transport Roadshow, organitzat per ASCAME i SIL, en el marc dels projectes EUROMED Invest, projecte cofinançat per la UE, i el projecte OPTIMED, cofinançat per la UE a través del programa ENPI (Instrument de Política Europea Veïnal). L’espai promourà l'intercanvi de negocis entre els països del Nord i Sud de la Mediterrània a través de reunions B2B, B2Government, espai de Networking, Workshops i presentacions sobre oportunitats d'inversió en països del sud del Mediterrani

  http://premsa.cambrabcn.org

@presscambrabcn

JORNADA DE LA SECCIÓN ESPAÑOLA DE L’ASSOCIATION HENRI CAPITANT DES AMIS DE LA CULTURE JURIDIQUE FRANÇAISE

JORNADA DE LA SECCIÓN ESPAÑOLA DE L’ASSOCIATION HENRI CAPITANT DES AMIS DE LA CULTURE JURIDIQUE FRANÇAISE

 Real Academia de Jurisprudencia y Legislación*

12 de junio del 2015

 

10:15 Bienvenida de la presidenta, Dra. Silvia Díaz-Alabart, catedrática de derecho civil de la UCM.

Primer bloque. El proyecto de reforma del derecho del contrato y del régimen de
las obligaciones: principales aspectos

10:30 Conferencia de Yves Picod, catedrático de derecho civil y decano de la Facultad de derecho de la Universidad de Perpiñán:

11:15 Debate.

11:35. Pausa

Segundo bloque: Proyectos de la Association Henri Capitant

12:00. Estado de la cuestión tras las Jornadas Internacionales españolas de 2014

-          Publicación de las Jornadas españolas

-          Próximas jornadas y encuentros internacionales/ nacionales

-          Libro sobre derecho español (en el marco de un formato conjunto con otros países)

-          Iniciativas  (Brainstorming)

13:30. Fin de la Jornada* http://www.rajyl.es/  C/ Marqués de Cubas, 13 28014-Madrid.  La sección española de la HC quiere agradecer de manera expresa a los responsables de la Academia que hayan cedido una sala para este encuentro.

Se ruega confirmar asistencia a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Joan-Francesc Pont i Clemente posted: " dilluns 11.05.2015 El Consell Assessor de La Rambla és un òrgan consultiu integrat per ciutadans compromesos que entenen La Rambla com a patrimoni barceloní i que posen a disposició de l'Associació la seva experiènc

Reunió del Consell Assessor de La Rambla

 

Amics Rambla maig 2015

dilluns 11.05.2015

El Consell Assessor de La Rambla és un òrgan consultiu integrat per ciutadans compromesos que entenen La Rambla com a patrimoni barceloní i que posen a disposició de l'Associació la seva experiència i coneixements.

Actualment el Consell Assessor de La Rambla està composat per Ferran Adrià, Oriol Bohigas, Sixte Cambra, Josep Caminal, Josep Carreras, Josep Maria Galí, Raimon Martínez-Fraile, Santi Pagès, Enric Pantaleoni, Joan Francesc Pont, Toni Segarra, Joan Antoni Solans i Elvira Vázquez.

La darrera reunió del Consell Assessor de La Rambla ha tingut lloc el dilluns 11 de maig al Restaurant El Regulador. A banda dels membres del Consell Assessor, la reunió ha comptat amb l'assistència del president d'Amics de La Rambla, Joan Oliveras Bagués, i de la vicepresidenta segona, Roser Tiana.

Amics de la Rambla
La Rambla 88-94, 3er.D, 08002 Barcelona
Tel. 933.172.940
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. - http://amicsdelarambla.cat

Joan-Francesc Pont i Clemente | 12 maig 2015 a les 10:07 am | Categories: Notícies i cròniques | URL: http://wp.me/p89Hc-1vz

Comment

   See all comments