News

La Reial Acadèmia Europea de Doctors celebra una sessió sobre bioeconomia

Les seccions de Ciències Socials i Ciències de la Salut de la Reial Acadèmia Europea de Doctors-Barcelona 1914 (RAED) celebraran el proper dijous, 21 d’abril, la sessió acadèmica “La bioeconomia, nou paradigma de la ciència”. Hi actuaran com a ponents el catedràtic de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona Jordi Roca, qui presentarà “L’economia ecològica: per una economia que faci les paus amb el planeta”, i el director de la Fundació Mar, Miquel Ventura, qui exposarà “Capital natural versus desenvolupament sostenible”. Després de les intervencions s’obrirà un col·loqui. La sessió se celebrarà a la seu de la RAED (Via Laietana 32, 3a planta, Barcelona) a les 19.00 h. i serà presentada pels presidents d’ambdues seccions, els acadèmics Joan Francesc Pont i Maria dels Àngels Calvo.

IMPORTÀNCIA DEL PORT A LA VIDA DE BARCELONA

Ha de resultat d’interès pels nostres clients repassar les dades sobre la influència del Port en la vida econòmica de la Ciutat.

Informe_ACPBCN_2014_CAT_01042016.compressed.pdf

Jornada: Com resoldre els conflictes des de la Responsabilitat Social Empresarial

La Cambra de Comerç de Barcelona i Respon.cat co organitzen una jornada per tractar com es resolen els conflictes des de la Responsabilitat Social Empresarial

  • El proper 19 de genertindrà lloc aquesta jornada en la qual es mostrarà con integrar sistemes de gestió en la resolució de conflictes i es sustentarà amb experiències en aquest àmbit.

En el marc del Dia europeu de la Mediació, Respon.cat i la Cambra de Comerç de Barcelona coorganitzen una jornada sobre com resoldre els conflictes des de la Responsabilitat Social Empresarial.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer les principals característiques dels sistemes de resolució de conflictes que cal tenir en compte per poder decidir quin és el sistema més adequat, en cada cas, per a les empreses i les organitzacions que gestionen la seva Responsabilitat Social.
Destinataris: Empreses (petites, mitjanes i grans) i organitzacions que promouen i gestionen la seva Responsabilitat Social.

Programa

Benvinguda i obertura

Dr. Josep Santacreu i Bonjoch, membre del Ple de la Cambra i president deRespon.cat

Taula rodona

Modera Sr. Josep Maria Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat

Tres mirades des del coneixement i l’experiència en la resolució de conflictes

  • Sra. Raquel Alastruey i Gràcia, magistrada de l’Audiència Provincial de Barcelona i vicepresidenta de GEMME Espanya
  • Sr. Joan Francesc Pont i Clemente, vicepresident tercer de la Cambra de Comerç de Barcelona i membre de la Cort Arbitral de Catalunya
  • Sr. Manel Canyameres i Sanahuja, advocat i mediador especialitzat en empresa i patrimoni

La integració dels sistemes de gestió de resolució de conflictes en la gestió de l’RSE:

  • Sr. Josep Maria Canyelles i Pastó, expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions i coordinador de Respo.cat.

Torn de preguntes

Programa en pdf